Mc-Cormick D 439 - Hydrauliek aansluiting t.b.v. werktuigen - wat heb ik nodig?

Onlangs heb ik een D-439 aangeschaft. Moet nog e.e.a. aan gedaan worden. Deze tractor wil ik tevens graag voorzien van een hydrauliek aansluiting voor aangekoppelde werktuigen. Een dergelijke aansluiting is volgens mij niet standaard (af fabriek) verkrijgbaar geweest, ik kan hierover ook niets terugvinden in de gebruikershandleiding en onderdelenboek...

Welke onderdelen heb ik nodig? Kunnen de stuurventielen en regelblokken van een CM-serie hierop gebouwd worden? Of heb ik iets anders nodig?

Deel dit topic

henrie-assinck

Reacties

Sanderrr
Hydrauliek aansluitingen zijn wel als optie leverbaar geweest.
Opties staan bij mij namelijk ook niet in de boeken.
+2
redeagle14
@henrie-assinck de originele delen zullen niet eenvoudig te vinden zijn. Je kunt ook een universeel ventiel monteren. Ik neem altijd de MBV51011GP van Kramp. Eenvoudig en meteen enkel en dubbelwerkend te gebruiken.
+2
henrie-assinck
Inmiddels een originele Bosch dubbel werkende stuurschuif gemonteerd. Deze is ook gebruikt voor een voorlader en maaibalk zo heb ik begrepen. Was betrekkelijk eenvoudig te monteren. Helemaal tevreden!

Hebben jullie ook foto's van jullie hydraulische installatie? Benieuwd...

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 439 en hebben de trefwoorden hydrauliek , hydrauliekventiel en hydraulisch ventiel geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!