John Deere 3050 - Achter brug olie vervangen

Goeie morgen ik heb een vraag ik zou graag de achter brug olie willen vervangen, nu is mijn eerste vraag wat voor olie raden jullie aan en hoeveel? Mijn andere vraag is Waar zitten de aftrap punten en hoeveel zijn het er ik heb 2 filters gekocht een draai filter en een binnen filter ik hoor graag van jullie dankje

Deel dit topic

marnick thomassen

Reacties

Deyne1210
Op 2 punten kan ja aftappen. Beide onderaan, in het midden, een beetje voor de achteras een bout uitdraaien. Let op, er komt rond de 55 liter uit denk ik. Daarna ronde pot losmaken door lange bout los te draaien, hier zit oliefilter in. Die lange zeeffilter zit aan rechter zijde achter een grote moer waar een dunne ijzeren leiding in loopt.
@Deyne1210 bedankt voor uw reactie Had in de buurt ook eens rond gevraagd maar daar hadden ze het over 3 aftappunten
mdoornekamp
@marnick thomassen kunnen ook 3 pluggen zijn. Ze zijn allemaal gelijk. Dus wel eenvoudig te herkennen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3050 en hebben de trefwoorden aftapplug en achterbrug olie geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!