Revisieset voor hoofdremcilinder atlas 1302D

Ik ben op zoek naar dichtingen of een volledige revisieset voor de 2 hoofdremcilinders op mijn atlas 1302D of eventueel een onderdelenhandboek voor deze machine zodat ik de serie-nrs kan opzoeken en op die manier kan bestellen. bedankt alvast!

Deel dit topic

Reacties

wim-same
Heeft T. vd Vlist uit Gouderak dan niets liggen, of kan hij jou dan niet verder helpen ?
+1
GROENEDEERE
Ik weet zeker dat vd vlist daar nog wel informatie over heeft.
Onderdelen zijn wel schaars denk ik maar atlas heeft veel dingen jarenlang standaard gehouden dus wie weet passen die van de 1304 er zelfs wel op
jozefke
Alleszins het proberen waard, een belletje kost niks. Een beetje moeilijk tegenwoordig allemaal met die corona-toestanden temeer daar ik van Belgie ben. Alvast bedankt jongens
cornelissen
Ik ben zelf aan het zoeken geweest voor een 1304: complete hoofdremcilinder euro 398,20 , afdichtingsset euro 135.00 (AVM Industrial Parts, NL-2841MJ Moordrecht )
Toen maar een enkele remcup gehaald bij Rekos vestiging Heerenveen , (na eerst bij de hoofdvestiging in Almelo telefonisch te hebben opgegeven) voor euro 8.00 en de rest van de rubbertjes in de hoofdremcilinder laten zitten.
Alle prijzen exclusief btw
Een atlas dealer zal ook wel wat kunnen regelen, maar daar zijn de prijzen ook in dezelfde richting , zo niet meer
jozefke
Thnx voor de info

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0