Google earth veldwegen

Weet iemand of er een soort google earth is waar alle smalle en grote veldwegen opstaan? als ik op google earth kijk zie ik alleen de verharde wegen.

Gr lars

Deel dit topic

Reacties

DB_jansen
Die kun je allen van boven af zien
JD6930
Idd. De onverharde en doodlopende wegen worden niet op de foto gezzet door de wagens van Google streetvieuw. Of tenminste, ze zijn nog niet o pde foto gezzet door deze wagens.

Maar wat wil je anders. Met een peugot 306 ofzo door een zandpad gaan rijden met een camera opt dak. Dat is wel logisch dat dat niet gebeurd. Ik heb bij een uitstapje van men school in een auto achter een wagen van Google streetvieuw gezeten met zon camera opt dak die aan alle kanten kan fotograferen. Dat zijn geen tereinwagens.

Tuurlijk zal het bij sommige regio's op sommige plekken in natuurgebieden bijv. waar dan oo kter werelnd mooi zijn als ze daar ook foto's maken maar ik vindt het zo wel goed. Ze hoeven van mij niet achter je huis door te rijden door de zandpaden en foto's te maken zodat iedereen je bedrijf/huis(of dat van je ouders etc.) kan zien van alle kanten en dus ook de machines etc kan zien. Trek je alleen maar inbrekers mee aan. En er wordt al zat gejat.

Tis goed zoalst nu is. Al mochten ze de zoomfunctie wel iets minder maken wand je kunt op sommige plekke ngewoo nzo binnen kijken in huizen/bedrijfspanden(zoals bijv. stallen) etc.

''Mijn mening''
JD6930
Bij Google earth kun je trouwens geen streetvieuw bekijken, dacht dat eht over Google maps ging. Maar bij Google earth kun je toch alleen maar luchtfoto's bekijken?
wiltie63
@JD6930 ik heb wel eens bij cerfontaine op de fendt gezet en die hadden een kaart waar de meeste wegen wel op stonden maar alleen die wat begaanbaar zijn met groot materiaal
Bij google maps zie je toch bijna alles ..

JD 6930; Google streetvieuw is niet overal beschikbaar maar daar vraagt de persoon ook niet achter ..
mats jw
@JD6930 Je kunt op google earth wel street view bekijken.En je kunt google street view ook vragen of ze een bepaalde weg willen fotograferen/filmen.Tegen woordig kun je steeds meer met goolge maps van onderwater kijken tot musea bezoeken allemaal via de pc. En over die bedrijfspanden daar kunnen die mensen ook om gevraagd hebben voor bedrijfsreclame.
JD6930
Oke, ik wist niet dat dat met google earth ook kon (streeth view)

@StijnTheDeereDriver

Ja, sorry. Zag pas na het plaatsen van de reactie dat hij earth zei inplaats van maps

@mats jw

Ik doelde meer op stallen en op woonhuizen, sorry, had ik duidelijker in moeten zijn.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1