Ford 7610 onderdruk meten, hoe en hoeveel mag die zijn?

Een kennis van mij, wil de onderdruk van zijn ford 7610 meten. Hoe pakt hij dit het beste aan ? En welke waarde moet deze zijn?

Deel dit topic

Reacties

Klein Rot
@Towaberg
Onderdruk of carterdruk wordt gemeten met een flowmeter. Als de flow over een door de fabrikant voorgeschreven waarde komt (liters per minuut of per uur) is het tijd voor revisie
Towaberg
Hij denkt dat de dual power niet werkt en zoekt naar een oorzaak. De motor heeft max 3500u.
Klein Rot
@Towaberg
Met 3500 uur kan er met de zuigerveren niet veel aan de hand zijn. Voor problemen met de dual power moet je aan de andere kant van de koppeling zijn
jammermaarhelaas
Misschien bedoel je het lage druk circuit waarmee de pto en dualpower bediend worden?
+1
Klein Rot
@jammermaarhelaas
Dan zou ik toch adviseren naar een dealer te gaan En het systeem door te laten meten de staat te laten beoordelen en afstellen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0