John Deere Star Fire - Problemen met automatisch keren

Hallo,

Ik heb gisteren even geprobeerd te spelen met het automatisch keren met de Starfire6000 gps van John Deere, nu had ik alles correct ingesteld maar bleef het lampje rood omdat ik de automatische snelheids regeling niet correct had ingesteld.

Nu kon ik er zelf niet uit komen wat dat kon zijn, weet iemand hier beter vanaf?

Deel dit topic

GoVario

Reacties

Fendt926Driver
@hobbyboer misschien??
Siete
Automatisch keren?
ITEC Pro? Bedoel je?
Dat moet wel apart betaald worden he..
Anders @RobinBos even vragen. Die weet van de hoed en de rand bij JD GPS systemen!! Heeft me verschillende keren geholpen!!
+1
RobinBos
Wat je hiervoor nodig hebt is een tweetal activatiecodes, waarvan er eentje inderdaad niet gratis is. Dit is de ultimate activation voor het display zelf. Voor deze activatie heb je wel 15 demo uren zodat je het kan proberen. de andere activatie is de ISOBUS TIA activatie voor de trekker, deze is op de meeste jd trekkers gratis te activeren via het bestelnummer van de trekker (comar nummer van de trekker) maar is alleen via je dealer te activeren. Wie is je dealer als ik vragen mag?
joozt
Hier hetzelfde probleem! Achteruit doet ie het wel! Is een foutje in de software, na een software update zou je inderdaad 15 demo uren moeten hebben! Zo is het mij uitgelegd door de AMS specialist.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Star Fire ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!