Hefas demonteren van johndeere 2030

Beste leden.

Thuis heb ik als hobby trekker een john deere 2030. Als ik een machine in mijn hef hang dan lekt de olie langs de hefas waar de heflatten aan hangen naar buiten. Nu had ik een paar topics gelezen daar in stond dat je de hele hefas compleet met nieuwe afdichtingen het beste kunt vervangen. Maar nu was mijn vraag hoe kan ik de as en de bussen het beste verwijderen?
Ik heb verder nog geen pogingen gedaan maar ik was benieuwd hoe ik dit zou kunnen doen omdat ik liever niet de boel kapot maak. Alvast bedankt.👍🏻

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+2
johndeere 2650
Ik doe alleen de keringen vervangen als ze gaan lekken daarna houdt het vaak wel op.as naar binnen duwen en je kan bij de kering let wel op er komt wel veel olie uit
+1
tom-cox
Ik wil de afdichtingen bij mijn 1640 ook vervangen. In een ander topic (waar ik niet meer op kan reageren) wordt gezegd dat er verschillende versies zijn. De transparante of witte zijn vervangen door paarse afdichtingen. op techniekwebshop.nl/gopart-afdichting-torsie-as-jd-… zie ik enkel de transparante. Is dit toch de juiste versie? Of moeten het toch paarse zijn? Kan iemand me verder helpen?
+1
Tom VB
@tom-cox
Ik zou gewoon even de Deere dealer vragen, Veel meer zal het vast niet kosten.
+1
MartenH
@tom-cox bij mijn 2650 waren ze paars. de dealer weet precies welke je moet hebben zoals @Tom VB al zij.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0