Gezocht: Atakas JD1640, L38803

Hallo, ik ben op zoek naar een nieuwe aftakas voor mijn John Deere 1640 omdat deze is afgesleten. Part nr is L38803, nu heb ik een site gevonden waar er een te koop staat maar ik weet niet goed of dit te vertrouwen is. Dit is de site: johndeereonderdelen.nl/ . Misschien dat iemand dit wel kent?

Deel dit topic

Reacties

+1
echte844
Ik als IH fan zal er nooit onderdelen kopen.
jan-deere
@echte844 spreekt voor zich
johndeere 2650
@jan-deere waarom ga je niet gewoon naar de dealer? en anders gewoon naartoe bellen
jan-deere
@johndeere 2650 Heb ik ik gedaan, maar een nieuwe zou 1500euro kosten
jan-deere
@johndeere 2650 de mijne is een lange as maar toch bedankt voor je reactie!!
echte844
@jan-deere Wat denk je? Ik heb een trekker die niet duur is dan zullen de onderdelen ook niet duur zijn? Dit is voor mij ook de reden waarom ik geen trekker meer renoveer. Voor de kosten van het goed reviseren van een trekker (van frontgewicht tot hefkogel) heb je onderhand een nieuwe.
Als je goedkoper uit wil zijn moet je naar een sloper gaan maar vaak betaal je voor een onderdeel dat nog 50% is 60% van de nieuwprijs.
jan-deere
@echte844 Ik wist dat het niet goedkoop ging zijn maar ja van sommige prijzen verschiet ik wel.Het is trouwens geen volledige revisie maar een aftakas waar nog maar een halve centimeter tanden op staan kan ik niet veel mee doen.
johndeere 2650
Is het nog gelukt?
jan-deere
@johndeere 2650 Ja zeker, ik heb gisteren bij agri-parts een aanvraagformulier ingevuld en heb vandaag al antwoord gekregen met foto's en al, dat ze er nog een hadden liggen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0