Merlo Onbekend - trek probleem

Hallo
thuis hebben wij een merlo 26.6 spt maar tijdens het rijden wil hij niet op gang komen. waar zou dit aan kunnen liggen. De luchtfilter is schoongemaakt en de radiator ook.

dank voor reactie
deutz dx 6 05

Reacties

radium45
Beetje onduidelijke uitleg van het probleem, wil de motor niet op toeren komen of is het een hydr. probleem.
Fast Eddy
Transmissie olie een keer peilen.
jannickmarmix
Hehe, of misschien wel een kraantje verkeerd staan, dan kun je m namelijk slepen
maar je kunt beter eerst maar eens met de drukmeter rond gaan;)
casejxu
Hydrostaat olie en filter vervangen.
guus hiddink
Heeft denk ik met de gasschuif te maken die wordt waarschijnlijk electronisch geregeld tenminste de machine waar ik opzit wel als die ding niet goed volgas komt dan komt er ook geen gang in dit euvel heb ik ook al verschillende malen gehad heb je ook al een paar keer het gas los gelaten en meteen weer gas gegeven? dat wil ook wel eens helpen om dan alsnog op gang te komen suc6!
deutz dx 6 05
Okee zal kijken bedankt
casejxu
Het gas word bij deze niet elektronisch geregeld, dat heb tot nu toe nog geen 1 merlo in die klasse, hier zit nog een gaskabel tussen welke geen problemen geeft, kan alleen breken dus dat zal t nie zijn,

ik zeg ga naar de dealer en laat de drukken van de hydrostaat pomp even goed na meten!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Merlo ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!