Gezocht: Vooras fendt

Hallo,
ik ben op zoek naar een vooras voor een fendt. ik heb zelf een fendt 309 LS 40 KM/h. ik ben op zoek naar een nieuwe vooras voor deze tractor. in de bijlage vindt u een foto van de oude vooras. ik zoek een vooras voor 40 KM/h die ook beschikt over de remmen vooraan. dit is geen aangedreven vooras.

Bedankt, jonas.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Fendt926Driver
Misschien heeft jan ubak in staphorst er wel 1 liggen.
Die demonteerd fendt 300 serie
county854t
Wat is er mis met de oude vooras? Is die zover versleten dat ie niet meer te repareren is?
deutz d5505
Er zouden nieuwe assen moeten gestoken worden, nieuwe slijtbussen,... maken kost even veel als een goede occasie.
+2
bartjuh
@deutz d5505
Als het even veel kost dan liet ik hem reviseren. Dan is hij toch weer als nieuw. Een occasion heeft de nodige uren er waarschijnlijk al op zitten
chef beunhaas
Banden met velg ook te koop?
deutz d5505
Goe bedoeld u?
mf 6150
Gehele vooras is niet nodig.... Beetje behoorlijk onnodig, bij ons zijn er gebruikte fussee dragers (of hoe ze ook heten) op gezet, uiteraard met nieuwe pennen bussen en lagers. Kwamen bij jan ubak weg geloof ik.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0