International 423 - Lekt olie langs de uitlaat

Hallo

Ik was vandaag even aan het frezen en had hem even stil gezet om wat de drinken en er lagen ineens wat druppeltjes olie onder nou ben ik verder gaan kijken. Ligt er olie langs de uitlaat kan niet precies zeggen waar het vandaan komt. Wat kan dit zijn.

Gr

Deel dit topic

Jef1965

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

roscho
Het lijkt mij onder de cilinderkop weg te komen, dus de koppakking. Het lek hoeft niet zo groot te zijn. Bij hard werken (frezen) wordt de olie flink warm en die dunne olie heeft aan een klein gaatje genoeg. Bovendien maak je redelijk veel toeren, dus de oliepomp draait volop.
Jef1965
Hallo

Heb nog even verder gekeken. Het komt uit de uitlaat gelopen. Wat kan dit zijn?
roscho
@Jef1965 Het zou me niet verbazen als er een klein scheurtje in de cilinderkop zit waardoor de olie in de uitlaat kan komen.
Maar op de foto zie ik ook nog 2 kleine oliespoortjes van boven komen. Waar komt dat vandaan?
+1
Jef1965
@roscho was de klepdeskselpakking is nu verholpen. Tegen mij hebben ze gezegd harde klepseals
willm
Zou zo maar kunnen de klep seals had het met mijn major ook succes ermee.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 en hebben de trefwoorden olie en lekkage geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!