Even voorstellen: marcel-wensveen

Mijn naam is Marcel en sinds bijna een jaar wonen wij in Zweden. Recent hebben we een MF 165 Massey Ferguson gekocht in een redelijke staat. Ik hoop op het forum informatie te vinden en mogelijk mensen die ervaring hebben met dit stuk nostalgie zodat ik af en toe een vraag kan stellen. Bedankt alvast.

Deel dit topic

Reacties

+2
Fendt926Driver
Welkom marcel.
Waarom ben je naar zweden verhuist
En er is hier een bult ervaring voor een 165 mf aanwezig
+2
marcel-wensveen
Zweden trok ons enorm wegens de vele natuur de rust en de manier waarop mensen hier leven. We zijn vorig jaar vertrokken en het bevalt prima. Fijn te lezen dat er een hoop ervaring is hier. Ik had nog nooit op een traktor gereden tot vorige week 😉 het is een mooie grofstoffelijke traktor. De vorige eigenaar is er niet heel zuinig op geweest maar ik wil in ieder geval proberen om hem rijdend te houden.
Fendt926Driver
@marcel-wensveen kennissen van mij zijn er 3 jaar geleden ook heen verhuisd.
Die waren er ook helemaal weg van
marcel-wensveen
Hier is nog ruimte en rust. Wij zitten in Zuid Lappland waar het heel dun bevolkt is. Veel bosbouw en de huizen zijn goedkoop. We hebben nog steeds restjes sneeuw en overdag een graad of 5 maar voor ons is dat helemaal prima.
Fendt926Driver
@marcel-wensveen wat ga je met de trekker doen?
En welke machines heb je erbij?
Fast Eddy
@marcel-wensveen

Welkom op Tractorfan. Heerlijk lijkt me dat, de koelte. Wat doen jullie/jij voor de kost in Zweden? Lijkt mij ook mooi om te wonen daar.
Bert353
Mooi, lekker kalm daar, daar word je zelf ook rustig van.
Kijk dat je daar een LMB of (ex)dealer van MF vind met een oud baasje die er zelf nog aan gewerkt heeft. daar heb je vaak het meeste aan.
soms, net zoals bij mij hebben ze nog een hele "rustieke" werkplaats/magazijn en gewoon nog delen op voorraad.
Ben er toch nogal eens geholpen met m'n 65.
zo kwam ik het hier toch nog tegen. (midden Frankrijk).
zie wel dat je de taal snel machtig word, is écht belangrijk!
succes.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0