John Deere 3050 - Kosten HI/LO vervangen/repareren

Hallo de hi/lo van mijn 3050 werkt niet meer. nu is mijn vraag wat jullie er voor betaald hebben (of weten wat de kosten hier van zijn) om het te laten maken. Ik weet dat het ook afhankelijk is wat er uit eindelijk aan vervangen moet worden. maar dat weet ik pas waneer die uit elkaar ligt ik wil even een klein beeld van tevoren hebben wat ik kan verwachten kwa bedragen.
Ik hoor graag van jullie
Groeten marnick

Deel dit topic

marnick thomassen

Reacties

ronald73
Ik heb het zelf lang geleden gedaan, maar de bedragen ben ik al weer vergeten.
Je zou bv bij een JD dealer kunnen informeren hoeveel een platenset met oliekeerringen kost. Daarbij komen nog een paar pakkingsetjes omdat je de trekker open moet halen. Dan weet je in grote lijnen in welke richting je moet zoeken (tenzij het probleem van een niet werkende hi-lo niet ergens anders ligt).
Deyne1210
Bij mijn 3050 was er een dichting kapot tussen de achterbrug en de tussenbak. De cabine moest eraf, de tractor in drie delen: motor + koppeling, tussenbak , achterbrug. Daarna is de tussenbak helemaal vernieuwd: koppelingsplaatjes 4 x 4, hi-lo, koppeling aftakas, allerlei dichtingen,... Vergeet daarbij het opvoerpompje van de hydraulische olie niet te controleren. Ik heb alles zelf uit elkaar gehaald en enkel de tussenbak binnengebracht. Dit koste ongeveer 2500€.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3050 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!