PZ Strela - schudden met pz strela

Mijn strela spreid het hooi niet zo goed open weet iemand wat ik er aan kan doen?
of is dat normaal bij een strela?
yarne-nys

Reacties

yarne-nys
Dit zijn foto's van mijn hooi

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Fordje4600
Dit heb ik ook met mijn fella 6 element schudder na een paar keer schudden als het gras al redelijk droog word, heb ook een zo goed als nieuwe kuhn 4 element op demo gehad die had hetzelfde probleem
wim-same
Ik denk dat je de tanden van de strela moet verstellen.
geerts 88
Dit heb ik ook bij mijn strela. Hoe droger hoe erger.
+1
kerstrunner
Tanden naar buiten afstellen, en bij nat gras de wieltjes in de laagste stand ( wieltjes in de laagste stand, dus de machine zo hoog mogelijk). Naarmate het hooi droger word, de wieltjes, een standje hoger en topstang langer maken. Zo te zien ook wat meer gas geven. Echt goed krijg je het niet met een Strela, maar het moet volgens mij wel beter kunnen dan op de foto.
Veel succes
+2
Piet1960
Hoe droger het hooi wordt, hoe minder het weegt en doordat het makkelijker van de tanden glijdt, gooit ie het minder ver weg. Heeft elke schudder.
yarne-nys
Bedankt voor jullie reacties!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de PZ Strela ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!