International 423 - Cyclo maaier hangt scheef

Ik heb pas een CM 165 gekocht. In de transportstand hangt hij keurig recht. Maar in de maaistand hangt hij scheef. De arm van de hefinrichting die het verst van de maaischijven af zit wordt naar boven getrokken. Hij wordt niet op hoogte vast gehouden. Weet iemand een oplossing?
Ik heb een International 423

Deel dit topic

edwarddejong

Reacties

Bakker S
@edwarddejong daar hadden wij vroeger ook wel last van. Gewoon de rechter hefarm omhoog draaien (of linker naar onderen). Zo deden wij dat wel met pz en later nog eem zware pottinger 230...
edwarddejong
@Bakker S Daar had ik nog niet aan gedacht. Maar is wel een goeie. Bedankt voor het meedenken!
Hefstangen bedoel je zeker? Gewoon omwisselen als dat kan.
Bakker S
@case956powerrzzzzz ja de hefstang. Die is meestal wel te verdraaien...
@Bakker S Ze zitten ook vaak vastgeroest. Natuurlijk kun je ze verdraaien, maar als de linker nu al zo gaar is.. Het is allemaal wat subtiel bij een 423. Misschien ligt zijn heflat dan binnenkort wel op straat als hij ze verder naar beneden draait. Kun je ze beter omwisselen, omdat de rechter hefstang vrijwel nooit een drukkende belasting heeft gehad.
edwarddejong
@case956powerrzzzzz Ik heb het direct geprobeerd. Het verdraaien gaat goed. Maar inderdaad denk ik dat ik ze zal moeten verwisselen. Groeten
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!