Illustratie van:

Fiat 850 - Vraag naar rode bout voor stoel

Hallo mede fiat liefhebbers

Ik vroeg me af waar de rode zeskant bout voor is voor de stoel ik heb hier aan gedraaid maar deze komt er niet uit het voelt alsof er iets meedraait

Deel dit topic

Reacties

aldwin-wouters
Hier een foto

(klik om te vergroten)

roscho
Een gokje: de oliepeilstok voor de versnellingsbak? Of zit die aan de vulplug ernaast?
aldwin-wouters
Ja
aldwin-wouters
Maar hoe kan hij der niet uitkomen
roscho
@aldwin-wouters Schroefdraad lam. Waarschijnlijk kun je hem gewoon met een knijptang omhoog trekken. Beetje met gevoel: omhoog trekken en wat draaien.
aldwin-wouters
Is dat erg
+2
roscho
Quote Reactie van @aldwin-wouters:
Is dat erg

Ach, wat is erg? Erg is als een koe in het water schijt, dan is de boer de mest kwijt en is het water smerig....
Ik denk dat je het best de boel even goed schoon kunt maken en dan de hele deksel eraf draaien. 6 bouten en je weet hoe het zit.
Als de bout toch weer schroefdraad moet hebben, zou je er een moer onder kunnen lassen, maar alleen als het staal is. Met aluminium zal het fout gaan, dan kun je misschien beter lijmen. In ieder geval mag de moer niet onderin de bak vallen, dan kan er een boel stuk lopen.
Als de pakking verongelukt, kun je de boel weer dicht maken met vloeibare pakking.
fiatfan
Die hoort daar niet te zitten. waarschijnlijk hebben ze daar ooit iets aan willen schroeven, nu niet meer nodig en toen aan de binnenkant de draad beschadigd zodat ie niet los kan
aldwin-wouters
Heel erg bedankt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 850 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0