Illustratie van:

Kubota B6001 - pakking aftakas

Hallo,

ik zou de pakking van de aftakas moeten vervangen. (te lange cardan as gebruikt 😞 ) deze is stuk gedrukt. is er een handleiding voor te vinden? en is dit veel werk? op het eerste zicht lijkt het geen probleem, maar het is nieuw voor mijn en heb er geen idee van wat er achter afdekkap zit.

Deel dit topic

Reacties

caseih1056xl
Heb je eigenlijk geen handleiding voor nodig.

Eventjes de olie uit de bak laten lopen. moet links of rechts een bout zitten, draai die eraf en vang de olie op. dan met een schroevendraaier de keerring eruit proberen te peuteren. Normaal gebruik je hier een keerringtrekker voor, maar een schroevendraaier kan ook. dan den nieuwe zachtjes over de stom schuiven en aandrukken zodat hij goed zit. dan de olie er weer in en GANG erop 😄

Hopelijk lukt het.
KubotaB6001
img849.imageshack.us/img849/17/…

Foto, het zal nr 55 zijn.
pino
Met de kop in de sloot zetten. ken je m zo vervangen
sundance
Hartelijk dank voor de reacties jongens. Ondertussen is hij er reeds uit. morgen nieuwe halen en monteren. het ging makkellijker dan ik dacht.
KubotaB6001: speciale dank voor die afbeelding. zal zeker nog van pas komen!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota B6001 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
113