Even voorstellen: JoVanMieghem

Gepensioneerd en heb enkele maanden geleden een Ford 4600 aangeschaft zodat ik kleine werkzaamheden kan uitvoeren en mijn rug kan sparen. (Heb last van 5 hernia's)

Deel dit topic

Reacties

JoVanMieghem
Ik heb de hydraulische pomp voor de besturing gedemonteerd omdat de hydraulische olie in het Carter terecht kwam, (meer dan 5 liter). Naar ik begrepen heb moet ik een reparatiekit met oliekeerringen aanschaffen. Is het logisch dat de aftakas meer dan 10 mm heen en weer kan bewegen?
+1
valmet6400power
@JoVanMieghem

Toevallig is @nhmonteur zoals z’n naam al doet vermoeden monteur bij New Holland. Die weet vast wel wat er loos is. Even zijn reactie hier afwachten 😄
Fendt926Driver
@valmet6400power @RPCounty heeft voor de 4600 meer onderdelen denk ik.
Maar met die 2 ford kanjers moet er een goed advies uit komen
+1
valmet6400power
@Fendt926Driver
En anders wil ik de top 3 wel compleet maken met @jammermaarhelaas 😄
valmet6400power
Beste,

Je hebt het over de besturing en de hydraulische pomp en vervolgens over de aftakas. De aftakas achterop de trekker hoort in ieder geval geen speling te hebben. Of bedoelt u de aandrijving van de hydrauliek pomp?
JoVanMieghem
Ik bedoelde inderdaad de aandrijving van de hydraulische pomp
Fendt926Driver
@JoVanMieghem in welke streek van nederland woon je?
RPCounty
In principe mag er helemaal geen speling op de pompas zitten. En 10 mm is wel heel bizar....reparatiesets is geen probleem. Daar zitten keerringen in en alle O ringen voor de pomp. Maar als er enorm veel speling op zit dan is een nieuwe afdichtset weggegooid geld.....probeer een duidelijke beschrijving te geven voor een goed beeld van de situatie.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0