Terugkoppeling probleem

Hallo vragenstellers en beantwoorders, wat me opvalt dat bij topic's met een vraag over een probleem geen terugkoppeling meer komt hoe het probleem opgelost of wat de oorzaak van het probleem is geweest.En misschien is het ook handig het probleem van een merk tractor onder dat merk (type) te zetten in de vorm van motor,achterbrug,verlichting zodat het opzoeken van een probleem makkelijker word en kunt beginnen met deze oplossingen bij bepaalde problemen.

Deel dit topic

Reacties

Mielmonteur
Klopt wel, dat is wel interresant, Maar of dat laatste mogelijk is weet ik niet
johnd-ts
Helemaal gelijk!
DESLAGERURRE
Komt doordat de meeste vragen worden gesteld door de jeugdige leden onder ons 😉 papa beslist dan dat ie naar de dealer moet 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0