Weidemann

Beste,
weet er iemand voor een weidemann 1090 een cabine te koop liggen liefst rond de oost-vlaanderen belgie
mvg werkerke!!!

Deel dit topic

Reacties

deutz dx
In de buurt zul je hem wel niet vinden, dan moet je echt geluk hebben, kijk gewoon even op trekkerverkoopsites, mechanisatie sites, en dan niet naar het aantal km's. teminste het valt vaak tegen om wat in de buurt te vinden.
Baltus_steyr
Wij hebben pas een nieuwe weideman cx 1140(volgensmij) en daar hebben wij de cabine afgehaalt, deze is dus niet in gebruik en zouden wij wel willen verkopen, heb je hier belang bij?
GijsMF
@Baltus_steyr
Kijk eens aan, ook een 1140? Wij hebben de cabine er nog op zitten maar die mag voor een goeie prijs hier natuurlijk ook
weg 😉
Valtrapowerr
@deutz dx

Quote:
teminste het valt vaak tegen om wat in de buurt te vinden.

haha idd, zit ook wels wat dinge te zoeke, mooiste staat 200 km van huis :| 😃
Baltus_steyr
@GijsMF

ja we hebben al behoorlijk lang een mini shovel gehad, hiervoor hadden we zelfde formaat/type ongeveer. Nu is dit type weer iets sneller, en fijner, en alles zal wel wat sterker/beter zijn dan het oude type!! Het dakje hebben we er fdirect eraf gehaald, omdat die toch maar in de weg zit(ivm hoogte staldeuren enzo)
werkerke
@Baltus_steyr

onze wiedemann is wat breder dus denk ik dat het te klein is merci alvast 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!