Mc-Cormick D 439 - Kaal motorblok D432 of D439

Beste liefhebbers, is er iemand in het bezit van een kaal motorblok van een D432 of een D439. Ik ben bezig met een motorrevisie, maar ik krijg de motor niet dicht tussen cilinderkop en motorblok. ik wil ook verwijzen naar de eerder gestelde vraag: Hoe kan ik een goede - perfecte afdichting bekomen tussen cilinderkop en motorblok!
Ik hoop op constructieve reacties!
Alvast bedankt!!

Deel dit topic

Wim72

Reacties

guy s
Een complete D-436 heb ik hier wel staan ...
stone2
Hallo Wim,
Je zou kunnen proberen om het huidige onderblok te laten vlakken. En een goed merk koppakking te gebruiken. Mijn d432 heeft behoorlijke corosie punten rondom de koelkanalen . En daardoor gaat hij naar meestal na een jaar of 2 lekken. Ik doe nu bij lekkage gewoon een nieuwe is voor de makkelijkste oplossing
Wim72
Oke Stone2, maar welk merk van koppakking is te betrouwen? Een originele kost +/- 120€ heb ik geïnformeerd bij een lokale dealer.
Sanderrr
@Wim72 De kwaliteit van Granit koppakkingen zijn ook goed. Heb zelf laatst een setje besteld voor m'n D-436. Als complete pakkingset was dit €120 en een koppaking kun je ook los krijgen en kost ongeveer €80
Artikelnr. 38002697
Pakkingen op Histoparts zijn goedkoper, maar ook van mindere kwaliteit.
+1
Yanmarthomas
@Sanderrr niet tobben met een koppakking gewoon een originele er tussen klappen.
stone2
@Wim72 ik had eerst 1 van granit. Nu een pakking van elring en de aanhaal momenten van die ze bij deze parking voorschrijven gebruikt gaat nu al een jaar goed. Ook onder zware belasting.
Wim72
Hallo stone2, de cilinderkoppakking van Elring heb je die online besteld? Zoja, kan je me de link van de site sturen?
Alvast bedankt!
stone2
@Wim72 is via dealer bij mij uit het dorp gegaan .
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 439 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!