John deere in luttenberg

Jan de winkel neemt tijs in luttenberg over

Deel dit topic

Reacties

sjonnies
Ook al een mechanisatie bedrijf die iemand over neemt een week eerder is bruggemand door iemand over genomen
ford8630power
@sjonnies

Nu zit JD hier ook weer in de buurt, slimme zet van de Winkel.
JD 6320
Bruggeman is overgegaan van john deere naar claas, amazone en kaweco
rensen
weurding
Waar moeten de case cormick klanten dan heen?
obelix
Wie brengt die roddel in de wereld?
john deere 7810
Tja 1 ding is zeker de winkel moet wat daar........ maarja wie zegt dat dit waar is
simonkoenjer
Geruchten en roddels wss. Tijs is al sinds jaar en dag case international dealer zie ze nog neit zo 1 2 3 overstappen naar jd.
stannetje96
Grappig dat bij jullie juist jd dealers bij komen, hier gaan ze juist weg!
lemelerveld23
Zal wel weer makkelijk worden anders moeten we naar goor z'n beetje
lemelerveld23
@weurding

Niens vilsteren
jd4050
@stannetje96

Er is daar net een met 2locaties overgestapt op claas
lemelerveld23
@stannetje96

ze komen der niet bij hoor
lemelerveld23
@jd4050

ja ind we missen der eigenlijk nog 1tje
RobinBos
Waarom zou dit niet kunnen dan? ik ken nog zo'n zelfde verhaal, maar dan met een deutz dealer.
stannetje96
Oh dus bij jullie gaan ze ook weg, jd is gewoon slecht, haha xD (ieder zijn eigen mening)
NH-Ford
Zoiets was te verwachten, was eingelijk alleen nog afwachten wie
lemelerveld23
@stannetje96

nou bruggeman had 2 locati's John Deere lemele/broekland maar dat word claas dus gaat de john deere dealer hier in de buurt weg net wat @NH-Ford zegt was te verwachten want anders moesten we met de trekker na goor toe rijden!
Fokke
*
Fokke
Vanuit vriezenveen of oostelijker kun je voor Case misschien nog makkelijker naar Engbers & Sohne in Uelsen (Dld.) 😛
jeroenlemele
Bron????
jurgenkrijt
@weurding

Landbouwhuis Heino, Niens Vilsteren of Van gurp Boerhaar
Bjorntjuh82
Ik kan het je ook wel bevestigen Jeroen
weurding
@jurgenkrijt ok dat zijn er meer dan ik dacht, maar waarom kapt tijs ermee? geen opvolger?
Bjorntjuh82
Dat zal wel de voornaamste reden zij ja, maargoed wens ze veel succes
JordiValmetValtra
Kan het me toch niet voor stellen, ze hebben net een nieuwe schuur/showroom er neer gezet.
willemjan
Een gerucht of de waarheid?
hoop voor ze dat gaat draaien want tijs was niet veel meer.
weurding
@willemjan nieuwe kijk op de zaak kan wonderen verrichten
deutz dx
@willemjan

Quote:
tijs was niet veel meer.

tijs was niet veel meer? ik vond het nog wel een leuk bedrijfje hoor, altijd bezig met zelfrijdende voermengwagens etc, ik heb ze nog nooit niks zien doen, die zijn altijd wel redelijk druk, mooi showroom etc.
Case-IH Fan
Goede set, kan niens waarschijnlijk weer wat klanten erbij krijgen.
FIAT780RK
tippie
Nieuws

Tijs Luttenberg John Deere dealer in Salland

vrijdag, 9 september 2011

Op dit moment vinden er vele veranderingen plaats bij diverse bedrijven. Sinds haar oprichting in 1837 heeft JOHN DEERE al vele veranderingen in de sector meegemaakt. Door continue in te spelen op deze veranderende omstandigheden en door iedere verandering als een kans te zien heeft John Deere zich samen met haar dealers weten te ontwikkelen tot wat het vandaag is. De grootste fabrikant van landbouw- en tuin- en parkmachines ter wereld.

Verandering is ook nu de drijfveer achter de dealerreorganisatie die zich in Nederland heeft afgespeeld. Deze verandering is niet een op zich staande actie maar maakt deel uit van de strategie van John Deere waarbij zij inspelen op de vraag vanuit de markt om de toegevoegde waarde van een dealerbedrijf naar een hoger niveau te tillen. Schaalvergroting van de dealerbedrijven is een eerste voorwaarde om het dealerbedrijf verder te kunnen ontwikkelen en de continuïteit te kunnen waarborgen. Het streven was om hierbij alle bestaande John Deere dealers voor de nieuwe organisatie te behouden. De beoogde schaalvergroting diende gerealiseerd te worden door het samengaan van bestaande John Deere dealers die samen een nieuw bedrijf vormen óf door onderlinge overnames.

JAN de WINKEL en de firma Bruggeman Mechanisatie Broekland en Bruggeman Mechanisatie Lemele zijn geruime tijd met elkaar in gesprek geweest op zoek naar mogelijkheden om ook de beide firma’s van de familie Bruggeman te integreren in het nieuwe John Deere dealernetwerk. Uiteindelijk heeft de familie Bruggeman er de voorkeur aan gegeven 75% van haar aandelen in het familiebedrijf te verkopen aan een dochter van het beursgenoteerde Reesink. De beide vestigingen zullen zich gaan richten op de verkoop van het merk Claas.

Wij hebben alle vertrouwen in de organisatie van John Deere en haar kijk op een veranderende wereld sluit nauw aan op de onze. Daarom hebben wij besloten om er volledig voor te gaan. Eerste prioriteit was het vinden van een goede partner in de regio Salland om de ondersteuning aan de bestaande John Deere gebruikers te kunnen waarborgen. Wij zijn dan ook verheugd U te kunnen laten weten dat wij met Michiel Tijs tot overeenstemming zijn gekomen m.b.t. de overname van het landbouwmechanisatiebedrijf E.M. TIJS B.V. te Luttenberg. Michiel worstelde al langer met de combinatie van het mechanisatiebedrijf en de handelsactiviteit. Door tijdgebrek kon hij hier niet de invulling aan geven die hij wilde. Dat er daarnaast ook geen opvolging was heeft hem doen besluiten om met ons in zee te gaan. Michiel zal de handelsactiviteit van gebruikte machines voortzetten onder de bestaande naam. Het landbouwmechanisatiebedrijf zal gaan werken onder de naam
‘TIJS Luttenberg’.
JD6930
@JordiValmetValtra

LMB Den Otter heeft dit voorjaar ook een nieuwe zaak geopend hoor. En dat bedrijf is nu ook half eigendom van de Kok, dus niets is onmogelijk. Den Otter doet het anders echt niet slecht heb ik het idee.
marco2250
@JD6930

den otter dee toch aLTIJD ZELF INPORTEREN dus waarom samen gegaan met de kok eigenlijk
JD6930
@JD6930

Uh, misschien omdat ze nu ECHT dealer zijn van John Deere, en de Kok ze nu samen met die 7 andere mega dealers importeerd vias JD Nederland. Op open dagen hebben ze nu ook grotere JD's en nieuwe van de Kok tot hun beschikking en hoeven ze ze niet eerst zelf aan te schaffen aangezien ze nu ECHT dealer van JD zijn. En de Kok heeft ondertussen een stuk of 10 importeurschappen van goede best bekende merken, Den Otter kan nu ook eerder dealer van die merken zijn denk ik dan tenminste. En aangezien de Kok een krachtig bedrijf is met heel wat bekendheid in de Benelux wordt Den Otter denk ik nu ook wat bekender als onderdeel van de Kok. Dat lijkt mij. En je kunt wel zelf JD's gaan importeren maar dan moeten de onderdelen alsnog via de JD dealers besteld worden dus daar schiet je ook niet veel mee op. En nu zijn ze officieel dealer en kunnen ze personeel opleiden tot JD monteur en noem maar op.

Ik vindt het een erg slimme zet van ze. Het is leuker om een zelfstandig bedrijf te hebben als een bedrijf dat merendeel in handen is van een ander maar toch. Ik denk dat én dat ze samenwerken met de Kok waardoor ze officieel dealer zijn van JD en waarschijnlijk ook wel wat andere merken waar ze eerst geen dealer van waren én de opening van een nieuw bedrijfspand hun toch wel heel wat goeds kan opleveren. 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
35
DEELNEMERS
25
WEERGAVES
4