Pz mh 80 s

Nu staat deze Pz mh 80 s eenrijige hakselaat te koop op marktplaats, waar kan ik het beste op letten als ik deze zou kopen, volgens de beste man zat er ook een automatische slijp machine/systeem op!!

zakelijk.marktplaats.nl/agrarisch-werktuigen/…
Mvg Mark

Deel dit topic

Reacties

inter-Eric
Automatisch?? automatich met de hand ja ,er zit een mechanisme in dat je met de hand moet stellen en ervoorheem moet trekken met een draaiende kooi,zijn opzich goede hakselaars,hakselen er elk jaar ook me thuis,alleen die kabels willen wel eens stroef gaan van het verzette van de pijp
fordmajor
Mijn ervarig met deze machine is dat ze nog al vezelen, dat doet de MH 80 niet de S serie wel
Heb nog wel een MH 160S te koop. Heeft ook 'automatisch' slijpsysteem (zoals Inter-Eric uitlegt). Verlengde pijp en deze is hydraulisch draaibare/verstelbaar. Bij serieuze belangstelling PB maar!
sebas deutz150
Wij hebben twee pz mh 160 voor de prijs van één helaas zijn de pijpen niet meer helemaal goed.
Fendt926Driver
Heb zelf ook dubbele 160 (4 rijer met 2 pijpen)gehad slijpen is niet het grootste euvel maar kijk in de buitenkant of er een beukerplaat(je) inzit kan origineel of naderhand ingebouwd deze maakt het wezenlijke verschil in hakselkwaliteit vooral op de openheid van de korrels. als je halfgroen hakseld maakt het niet uit maar rijpe mais met korrels richting 55-60%ds krijgt ie anders sporadisch kapot.
tuning
Je moet naar de hakselmessen kijken de afstand vanaf de boutkop tot aan het snijgedeelte als ze tot aan de bouten versleten zijn dan moeten er nieuwe messen op van 9x50 euro
en voelen aan de trommels als daar geem speling op zit
en als die jaren heeft stil gestaan dan kunnen de kogellagers in deze 4 trommels wel eens verroest zijn

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
10