Mf maaidorsers in Nederland

Op een bevriende site zag ik foto's van loonbedrijven in de Hoekse waard die met recente centora maaidorsers rijden.

Hoe doen deze machine's het in vergelijking met een Claas, new holland en john deere.

Is er een verklaring voor dat er de laatste jaren meer verkocht worden of is dit altijd een mf dorser streek geweest?

mvg Tom

Deel dit topic

Reacties

Kamps
Barendragt oude tonge is MF dealer met kennis en onderdelen van de MF combines. koopt ook veel jongen MF's vanuit het buitenland en verkoopt ze hier
Kukel
Stond vrijdag nog een stuk over de MF 72.. combine met easy flow maaibord in de plattelandpost. Als je dat wilt kan ik het wel scannen misschien.
redprideworldwide
Wat is plattelandpost? occasie magazine?
monteurtje
Hier in de hoeksche-waard draaien idd een paar NIEUWE centora's (waaronder bij m'n buurman) en die bevallen heel erg goed.
De mf dealer Barendrecht Mechanisatie uit oude-tonge is erg fanatiek op het gebied van maaidorsers en heeft dit jaar al ruim 30 stuks verkocht in alle soorten en maten.
Het powerflow maaibord ligt zeer goed in de markt omdat deze liggend gewas makkelijker oppakt en verwerkt waardoor de capaciteit hoger ligt dan bij andere merken.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1