Tractorfan week 38

Hij is er weer

Deel dit topic

Reacties

Valtra-Fordpower
Moet jij nu net weer een halve seconde eerder zijn? 😃
mbvaltra
Mooie foto's 😄
niekFendt
Valtra-Fordpower
Dat blijkt 😃
jurgenkrijt
Foto 4 heeft mooi beetje gewicht in de voorlader 😃
deerefan
Foto 8 vindt ik de mooiste!
Johndeeretje
Het zijn niet de mooiste van de week, heb ze mooier gezien
Inter1246fan
Yes alweer derbij. Foto 7.
Johndeeretje
@Inter1246fan

gefeliciteerd! 😄
fendtfan16
@jurgenkrijt
@Johndeeretje

*zucht* Hoe vaak moet nog gezecht worden dat het niet om de mooiste foto's van de week gaan maar vooral om de bijzonderste? En als boerderij deze foto's in de reportage wil hebben laat ze dat dan gewoon doen!
Valtrapowerr
Ik vind het prachtige fotos! complimenten voor de fotografen! 😄
deutz dx
@fendtfan16

Quote:
maar vooral om de bijzonderste

vorige week zaten er 3 ofso bij van mais hakselen? nou zo bijzonder is dat niet hoor, ik heb idd ook wel betere reportage's gezien
NHSanderJD
Man man man, wat een zeurpieten hier, Boerderij kiest welke hun het mooist/bijzonderst vinden en als je het zelf zo goed weet ga dan zelf 75 euro per week uitgeven aan Tractorfan.
anoniem
Wie zeurt er hier nou?
iedereen mag toch zn eige mening geven?
als ze zeggen dat het niet de mooiste reportage is mag het niet, en als ze zeggen dat het wel een hele mooie reportage is mag het wel? beetje raar...
deutz dx
@NHSanderJD

haha en betaal jij maar lekker om de boerderij in de bus te krijgen, dat is meer als €7,50
Tjongejonge stel zeikerts :| man man man wees blij DAT je nog kans loopt om paar euro te krijgen, godgod als het je niet zint ga je maar lekker zelf foto`s zoeken in plaats van dat gejank dat je reportage niet goed vind.. het is toch nooit naar ieders zin. dus ze moeten het gewoon naar eigen smaak en denken uitkiezen hoor.. en anders pak je zelf maar fototoestel en maak je maar foto`s
fendtfan16
@deutz dx

Quote:
@fendtfan16

Quote:maar vooral om de bijzonderste

vorige week zaten er 3 ofso bij van mais hakselen? nou zo bijzonder is dat niet hoor, ik heb idd ook wel betere reportage's gezien

Dat hou je tog wel in deze tijd. En als hun dat bijzondere foto's vinden dan is dat zo. Meer woorden ga ik er niet aan besteden.
gerrit power
Ik zeg altijd al sta je er tussen is leuk meegenomen maar hier doen mensen het er speciaal om. En die piepen al staan ze er tussen.

Ik doe het er niet om maar zet gewoon mooie plaatjes online en dan word je weleens uitgekozen. Dit stimuleerd misschien mensen om ook mooie foto's te maken. Volgens mij die hardste schreeuwen worden niet uitgekozen. Dus pak vanmiddag allemaal camera en maak mooie foto's misschien sta je volgende keer wel tussen.

Boerderij leest volgens mij topic's ook. En over uitkiezen moet je denk bij Tinus zijn. (weet alleen niet zeker)
Valtrapowerr
Volgens mij doen de admins de fotos uitkiezen, en als je gaat zeuren dattie er perse bij zou moeten, of je zet het eronder kun je het wel vergeten.

weet blij dat je wat krijgt! is leuk meegenomen maar rijk word je er ook niet van. Scheelt dat ik dat altijd zal zijn ook al heb ik geen enkele cent 😄
mark1997-De meije
Foto 10 is het mooist jonguh
Valtra-Fordpower
@Valtrapowerr

Quote:
volgens mij doen de admins de fotos uitkiezen, en als je gaat zeuren dattie er perse bij zou moeten, of je zet het eronder kun je het wel vergeten.

Mooi niet dus hea! Dat doet Boerderij allemaal.
Valtrapowerr
O oke, dan weet ik dat ook weer 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
22
DEELNEMERS
15
WEERGAVES
0