Fendt 305 LS - Mijn aftakas wil niet ontkoppelen

Beste Tractorfanners,

Bij een Fendt 305 blijft de aftakas draaien, als je aan de hendel van de aftakas om m te ontkoppelen gebeurt er niks. Dus hij blijft steeds draaien. De trekker heeft een poos stilgestaan, toen heeft de persoon de aftakas aan laten staan. Dus ik denk dat hij over de jaren iets vast geworden is dat hij niet kan ontkoppelen. Heeft iemand tips?

Deel dit topic

Arjan Tors

Reacties

J asper
Als je gelukt hebt blijven de platen plakken. Als je pech hebt is het buitenhuis ingesleten.... hebben we hier ook... in de 30 zetten met poot op rem kun je hem ook zo in de 0 zetten of in de gewenste aftakas versnelling. Maar zo hoort het niet.
Fast Eddy
Aan de rechterkant aan de zijkant van de versnellingsbak/koppelingshuis zit een ronde plaat.
Die kan je losdraaien. Daarachter zit de aftakaskoppeling. Dan kan je kijken wat er aan mankeert.
+2
Fendt304ls
Ik zou ook even je kabel controleren die vanf de cabine links voor naar onder loopt, achter je treeplank. Die buitenkabel wil wel kapot gaan waardoor je de hevel niet meer aantrekt
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 305 LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!