Mc-Cormick D 439 - Nieuw aanlasdeel aan trekstang

Een van de trekstangen van mijn D439 heeft zoveel speling in het gat dat de hefkogel eruit valt. Ik overweeg er een nieuw cat 1 aanlasdeel aan te lassen. Hoe zorg ik ervoor dat de lengte van mijn trekstangen dezelfde blijft? Iemand tips?
tffkab

Reacties

radium45
Klinkt raar maar zo deden wij dat vroeger.. allebei vervangen, dus links en rechts. Ik vermoed dat @redeagle14 hier heel veel ervaring mee heeft.
+1
Inter-844s
Je kan toch het nieuwe aanlasdeel naast de trekstang houden en dan kijken waar je hem door moet slijpen/zagen. Zolang links en rechts maar gelijk zijn gaat het goed, of ze dan wat langer of korter zijn maakt niet zoveel uit.
redeagle14
@tffkab wat @radium45 zegt, nieuwe er naast leggen en zagen.
+1
blauwe tractor
Als er geen zwaar werk continu mee word gedaan:
de ronding waar de kogel inzit boven aan doorslijpen en een klein stukje weghalen, dan weer aan elkaar lassen pas weer perfekt.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 439 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!