Monosem -- Isobus?

Zijn er hier mensen die ervaring hebben met een Monosem zaaimachine op isobus? Volgens de eigen website van Monosem voldoen ze aan iso11783 en zijn ze isobus compatible. Maar dit wordt niet bevestigd door de DLG. Met andere woorden, officieel zijn ze niet isobus conform. Het gaat hierbij om de CS7000 terminal. Zijn er misschien gebruikers ervaringen met zo'n zaaimachine op een iso terminal van een ander merk? Bij voorkeur het Greenstar display van John Deere?

Deel dit topic

Reacties

simonkoenjer
Ik geloof wel dat het kan ja.
RobinBos
Nou mannen, het is nu echt voor elkaar en getest in eigen huis. Het display van John Deere neemt keurig netjes de afmetingen en secties over van de jobcomputer, en schakelt ook netjes secties af wanneer dit nodig is 😄
De hard- en software van die zaaimachine komt overigens van dickey john.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
3