Olie door carterontluchting bij een international d-268

Mijn tractor blaast olie door de caterontluchting als ik 10 minuten op hoog toerental gereden heb, de tractor heeft bijna geen onderdruk, hij blaast enkel lichtjes, als ik dan stop krijg ik onmiddellijk een olievlak van ongeveer 10cm diameter, ik heb al geprobeerd om op een iets lager toerental te rijden, maar het resultaat is hetzelfde, op stationair toerental lekt hij niet, het oliepeil is niet echt te hoog, waar zou dit aan kunnen liggen?

Deel dit topic

Reacties

valmet6400power
Denk aan versleten zuigerveren bijvoorbeeld..
gd308
Klein Rot
@gd308
Zit het filter nog wel in de ontluchtings buis. En misschien wat valmet6400power zegt druk verlies langs de zuigerveren.
gd308
@Klein Rot bedankt, ik zal morgen eens kijken
Yanmarthomas
Meestal als er daar olie uitkomt zijn de zuigerveren versleten. Leuk klusje voor in de winter 😜 Mijn international is ook toe aan een motor revisie. Gooit olie langs de uitlaat naar buiten. Weer wat te doen in de koude dagen.
gd308
@Yanmarthomas bedankt en succes met je revisie

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden olie en carterontluchting geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN