Illustratie van:

Case International Maxxum 5120 Pro - Extra werkkampen aansluiten Maxxum 51.. serie

Hoe kan ik het beste extra werkkampen aansluiten achter en voor bij een Maxxum 5120 Pro. Achter bij luchtfilter vind ik wel 2 stekkers, waar zijn die voor. Voor is er ruimte voor 2 extra werkkampen. Zitten de aansluitingen daar al voorbereid? Of moet ik nieuwe bedrading aan leggen.

Deel dit topic

Reacties

MaxxuM4ever
Wij hebben een plus thuis, die heeft er 4 achter en 4 voor. Achter 2 op de lucht inlaat en 1 op ieder spatbord in de voorbereide gaten. Denk dat de aansluiting er al ligt, onze 5150 heeft geen lampen in de spatborden achter, was optie denk ik vroeger. De boven lampen voor heb ik bijna nooit aan, reflecteren te veel op de motorkap en uitlaat vind ik.
Maxxum5120
@MaxxuM4ever Wil ze ook in de spatborden plaatsen. Draden liggen er niet. Zou ik ze van boven erbij kunnen zetten of ist verstandig relais ertussen en plas elders vandaan halen.
Voor wil ik ze op voorspatborden zetten of bij de stadslichten. Ook voor geen aansluitingen gevonden.
+1
MaxxuM4ever
Wellicht dat @remco rooks je kan helpen, die heeft recent zijn Maxxum van andere werklampen voorzien dacht ik. Die heeft zelfs werklampen voor bij de knipperlichten gemaakt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Maxxum 5120 Pro ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN