Zitmaaiers Murray - Versnellingsbak vervangen door mtd

Mijn versnellingsbak van een murray 11hp/30 is overleden. Nu wilde ik een andere eronder maken en had een MTD cpl. 6170005 617-0005 gevonden. Nu is mijn vraag kan ik deze er gewoon onder hangen of heeft murray ook vervangende onderdelen?
barry1987

Reacties

redeagle14
@barry1987 Murray heeft meestal een Peerless bak daar is het meeste wel van te verkrijgen. Nummer van de bak staat op een label tussen de bak helften. 3 cijfers, streep en dan weer 3 cijfers.
barry1987
Dankjewel dan ga ik hem eronderuit nemen
barry1987
Ik heb het nummer gevonden is 930-012 alleen vind ik dit nummer niet op het internet. Is er iemand in limburg die deze transmissie kan reviseren?
redeagle14
@barry1987 als je een tuin en park mechanisatie bedrijf zoekt die kunnen reviseren. Onderdelen kunnen ze bij Kramp bestellen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de zitmaaiers Murray ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!