Illustratie van:

Fordson Super Major - Hef gaat niet omhoog

Hallo bij mijn fordson super major gaat de hef niet omhoog. Het zwevend ventiel is los en helemaal schoongemaakt. De check valve seat zat vast en hebben we uit geboord en zit een nieuwe in die goed beweegt. Voorderest is alles schoongemaakt. Wie weet raad? Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

Clayson M80
Aftak as wel aan ?
arnold 46
80w-90 in achterbrug ? met lagere viscositeit werkt de hef niet
@arnold 46 nee zit stou 15w40 in
arnold 46
Ik had ook dit probleem na vervangen 15w40 door 80w90 was het probleem opgelost.
Krispax
@arnold 46 lijkt me straf, al is de olie dunner dan nog zou de lift iets moeten doen.
+1
arnold 46
@Krispax Ja inderdaad men zou verwachten dat de hef omhoog gaat en eventueel langzaam terug daalt. Ik had precies hetzelfde probleem na vervanging door 80W90 was het probleem opgelost. Ik geef gewoon mijn ervaring door, maar begrijp uw reactie.
hissink
@Mccormick international 423 misschien een o ring of een keering in de achterbrug voor het hef gedeelte kapot dat was hier aan de hand bij iemand uit de buurt hier toen wilde de hef ook niet meer omhoog van de major...
+1
@hissink ga direct kijken bedant
@hissink alles is nr goed in de achterbrug
hissink
@Mccormick international 423 oke dan weet ik het ook niet...
jos-sr-goesten
Onder de zitting zit een knop om de snelheid te regelen, daarbij zit ook een knop om de olie naar een extern aansluiting zoals kipper , machine te sturen die zou en de uitgeschoven stand kunnen staan dan gaat de olie naar extern en werkt de hef niet meer.

Suc6

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!