Illustratie van:

Mustang AL 106 - Geen macht tijdens het rijden

Beste tf
De boer waar ik na het werk veel tijd doorbreng heeft een mustang AL106. Machine heft heel goed motor draait zuiver maar als aan het rijden bent en je rijd bv in de kuil mais heeft hij geen macht meer. Zijn er mensen hier die weten of er op het rijwerksysteem een filter zit. Ik heb zelf al eens gekeken maar ik zie er geen zitten. Of zijn er mensen die een technisch handleiding hebben. Groeten

Deel dit topic

Reacties

stephan-inter
In het rijgedeelte zal er geen apart filter zitten lijkt mij.
Zit er hoog en laag op?
Rest van hydrauliek werkt wel goed?
Saeghershof
@stephan-inter ja er zit een hoog laag op. Hydrauliek werkt verder goed gistere nog pallet zandzakken gepakt voor de maiskuil optedekken.
Saeghershof
@stephan-inter sorry een vergissing van mij er zit GEEN hoog laag op.
Saeghershof
@stephan-inter sorry een vergissing van mij er zit GEEN hoog laag op.
Fordje4830
Rijpomp verrot?
Shoveltje op werk heeft dat ook gehad. Alles doet t prima alleen niet vooruit te branden op een gegeven moment en 0,0 kracht. Vooral na een tijdje werken(warme olie).
Saeghershof
@Fordje4830 hier net hetzelfde. Koud wil ie nog een beetje rijden maar als hij warm staat is het een ramp.
Fordje4830
@Saeghershof zal wel reviseren/vernieuwen worden. Dure reparatie. Olie misschien laten testen op ijzer slijpsel om het te bevestigen.
Saeghershof
@Fordje4830 had het schoveltje op je werk dat in vooruit en achteruit? Bij ons alleen in vooruit. In achteruit is hij wel sterk.
Fordje4830
@Saeghershof ook in de achteruit.
johndeere 2650
@Saeghershof Kan misschien aan geert Jan de kok vragen die verkoopt dat merk shoveltjes
Saeghershof
Gisteren de pomp getest en de pomp was in orde. Ik heb het elektrisch circuit van de vooruit acheruit eens uitgemeten. Blijk dat de spoel van vooruit maar 7 volt krijg. Er zat een slecht contact in een stekker. Stekker er tussenuit gehaald. Spoel krijgt nu ook 12 volt. Probleem opgelost. Dank aan alle voor de reacties.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mustang AL 106 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0