Illustratie van:

Mc-Cormick WD9 - Aansluiten kabels naar de bougies

Hallo jarenlang heeft onze wd 9 stof staan vreten en 10 jaar in de kant gestaan met kapotte achterband tanden uit de startkrans defecte starter lekke radiator (welke nu alweer in orde zijn) kortom een wrak nu zijn wij deze een beetje aan het opknappen en willen we graag het systeem om te starten op benzine terug in orde zetten ik heb al nieuwe bougies ik heb ook nieuwe kabels liggen voor op de bougies te stoppen maar welke bougie moet naar welke aansluiting kan iemand me helpen met de volgorde ervan teve's is meer uitleg over deze tractor ook welkom alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

Klein Rot
@fendtje103s
Is de magneetonsteking of de verdeler er af geweest? Zo niet dan de aansluiting waar nummer 1 bij staat op de eerste bougie aansluiten,bougie het dichstbij de radiator. Dan tegen de klok in als je op de achterkant van de verdelerkap kijkt de volgende aansluiting op de derde bougie de dan volgende op de vierde bougie en de laatste op de tweede bougie. Onstekings volgorde is dus 1 3 4 2. Verdeler draait dus tegen de klok in.
Voorop de lucht inlaat boven de ontsteking zit een schakelaar die als de motor op diesel staat de ontsteking uit schakeld. Bij een magneet schakeld deze naar massa bij een verdeler schakeld deze de spanning op de bobine. Controleerdeze schakelaar deze wil nog wel eens vervuild zijn.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick WD9 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0