Illustratie van:

Fordson Super Dexta - vervangen van achterste dichting koord achter aan

Hallo
ben van plan om de achterste korod te vervangen van mijn super dexta nu is mijn vraag als ik de tractor in 2 scheid moet ik hem dan in neutraal zetten of in een bepaald versnelling ?

Deel dit topic

Reacties

+1
fendt2
Maakt niks uit. Neem aan dat u het koord van de krukas bedoeld. Bij het inelkaar zetten van de price as in de koppeling is het handig om hem in de vrij te zetten. En de aftakas in schakelen. Door aan de aftakas te draaien zoekt de koppelingsplaat makkelijker.
MFPOWER06
Gewoon neutraal
+1
MFPOWER06
Denk er aan om klos hout tussen de voor as te slaan en kijk meteen even naar de koppeling
@MFPOWER06 bedankt voor d etip wat is het best e de achterbrug naar voor doen of de motorkant?
MFPOWER06
@jens-vanderpoorten motor kant is het makkelijkst en gewoon op een karretje zetten
MFPOWER06
@jens-vanderpoorten motor kant is het makkelijkst en gewoon op een karretje zetten
Wat is het beste manier voor de carterpan omhoog te drukken voor de koorden op zijn plaats te houden
MFPOWER06
@jens-vanderpoorten bij mf hoeft de carterpan er niet af als je de vetkoorten wilt vervangen weet niet hoe het zit met ford
@MFPOWER06 ik moet de koorden de 2 koorden vervangen aan de cartepan
@MFPOWER06 ik zoek een manier om de catre omhoog te doen voor o best mogelijk d ekoorden op zijn plaats te houden
fendt2
De koorden zitten toch in 2 losse aluminum schalen.
@fendt2 ik bedoel de kurken strippen aan de carter pan deze zitten van voor en achteraan . de koorden tussen de schalen heb ik reed vernieuwd maar lek nog altijd aan het gaatje dus ik vermoed dat de kurken ook verlsten zijn
hobbyist mf 35
@jens-vanderpoorten ik hadt precies het zelfde . Hadt eerst de krukaskering vervangen toen lekte die ook nog. Heb later de kurken strippen vervangen en toen was het over. Achteraf vast ik het mischien beter eerst andersom moeten doen. Hadt de trekker niet door midden gehoeven.
@hobbyist mf 35 hoe heb jij ervoor gezorgd dat de jurken op hun plaatsen zijn blijven zitten .want bij mij als ik een beetje omhoog til bewegen ze altijd er zit geen gleuf in of voor ze op hun plaats te houden
+1
hobbyist mf 35
@jens-vanderpoorten Ik heb ze er met vloeibare pakking tegen gedrukt en toen de karterpan er weer ondergeschroeft. Is wel een beetje prutsen maar ze bleven wel hangen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Dexta ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0