Hinomoto E150D - HINOMOTO E150D

Goeiedag, ik zou zelf de onderhoud willen uitvoeren aan tractor HINOMOTO E150D maar ik weet niet welke olie en hoeveel erin moet? Ook oliefilter vervangen Om de hoeveel km? Enz...waar kan Ik die gegevens vinden?
Frits Dillen

Reacties

caseboy
Ik weet niet hoeveel uren je er op een jaar mee maakt maar als je hem zo maar aventoe of hobbymatig gebruikt zou ik de moterolie en filter 1x per jaar vervangen.
Olie zou ik iets van 10w30, 15w30, 15w40 of 10w40 inkappen Dat zijn wel gangbare olieen voor diesel tractoren.

Hoeveel eringaat weet ik niet maar ik denk dat je aan een 5 liter kan wel genoeg moet hebben en dan elke keer een beetje erinkappen en steeds pijlen. Als je de oude olie aftapt kun je zelf ook al ongeveer een inschating maken hoeveel het is zeker als je het aftapt in een bak of kan met een schaalverdeling.

Heb je de trekker pas net in bezit of al langer?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hinomoto E150D ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!