International 423 - Pen van diepteregeling

Ik heb de kringen tussen mijn bedieningshendels vervangen. En daarvoor moesten de bedieningshendels van de hef eraf gehaald worden. Maar nu bij het terug monteren van de hendels weer ik niet hoe ze precies op de as zaten. Nu is mijn vraag de hendel van de diepte regeling de tweede hendel. Als die naar beneden staat moet de pen in de Achterbrug dan helemaal bijna helemaal binnen staan of hoe ver moet hij dan uit het hefblok steken?

Deel dit topic

Jimmy hendrickx

Reacties

Wybren de vries
Als de diepteregeling hendel bij de topstang helemaal naar binnen staat is de hendel als het goed is naar beneden
Piet1960
De pen in de achterbrug bij je topstang moet altijd naar buiten staan. Als je bijvoorbeeld gaat ploegen en je gebruikt de trekkrachtregeling, gaat het aankoppelpunt van de topstang bij weerstand de pin indrukken en gaat je hef bijregelen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 en hebben de trefwoorden hef en diepteregeling geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!