Illustratie van:

Fendt 411 - B stijl loshalen cabine

De Fendt 411, bouwjaar 2000 heeft een storing bij de zwaailamp. Hiervoor moet ik bij de verbinding wezen die achter de B stijl aan de linkerkant van de cabine zit. Hoe haal ik die plastic kap aan de binnenkant van de cabine eraf? Gr. Rick

Deel dit topic

Reacties

+1
Fendt304ls
Meestal trek je de stekker wel mee naar buiten als je van buiten voorzichtig aan de kabel trekt en de doorvoertule uit het frame trekt.
De plastic bekleding kan je van binnen zo los trekken, onderaan beginnen. De kunstof clipjes gaan wel vaak kapot dan, dus die zal je moeten vervangen.
Alleen lijkt het mij vrij sterk dat jou probleem in de stijl zit. Vaak is het slecht contact in de zwaailampsteun zelf of slechte massa.
Meten is weten

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 411 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
407
TREFWOORDEN