Illustratie van:

Case International 1056 XL - radiateur verwarming in cabine

Onze 1056 had vorig jaar de radiateur lek van de verwarming in de cabine. Toen heeft een speciaal bedrijf die weer gemaakt.

vorige week begon ie weer te lekken. wat zouden jullie doen. nog een keer laten maken of een nieuwe erin zetten? of weet iemand misschien de oorzaak van het lekken. want dit is nu al de tweede keer.

Deel dit topic

Reacties

cih1056xl
Als tie kapot blijf gaan gewoon een nieuwe
zou ik doen dan
sprokkel hout
Nieuwe gewoon slijtage en anders raakt hij weer op een ander punt lek dus gewoon vervang ben je van al het gezeur af alst goed is
casejxu
Vervangen, dingen zijn heel fijn en precies gemaakt,, valt ook niet mee om goed temaken,, van nieuw heb je altijd plezier!!
DESLAGERURRE
De koppakking eens kontroleren 😉
basia
Ja ; altijd te veel druk op de "ketel" hebben ze een hekel aan!
Machineman
Ik heb er nog een liggen uit een cockpit cabine.. weet niet of dat hetzelfde is..
Machineman
...
casejxu
Als er te veel druk op kont gooit je radiateur dop die er af 😉 begin daarmee met controleren dan! makkelijker als de koppaking zelf

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1056 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1