Eberhardt Rotoreg onderdelen te verkrijgen

Voor ons bedrijf ben ik op zoek naar een bijkomende, geen al te dure rotoreg om bij te springen in de drukste periodes.
Bij een lokale dealer hier in de buurt staat een Eberhardt rotoreg te koop voor niet al te veel geld. Ik ben deze nog niet gaan bekijken; ik heb ook nog nooit zaken gedaan met dit bedrijf.
stevens-landbouwmachines.be/nl/machines/…
Slijtdelen, zoals tanden, zijn nog te verkrijgen hiervan. We mogen hier niet van uit gaan, maar het kan altijd: zijn de andere onderdelen hiervan nog vlot verkrijgbaar? Want volgens mij wordt dit merk niet meer gemaakt. Mocht er toch eens iets voorvallen. Ik heb ook geen ervaring met dit merk. Zijn er hier mensen die er wel ervaring mee hebben? Dewelke?
Deze zou gebruikt worden aan een tractor van 110 pk.
Ikzelf heb enkel ervaring met de rotoreggen van Lely, Kuhn, Maschio en Remac.
Alvast dank om jullie ervaringen te delen.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0