Illustratie van:

Fendt Favorit 3 - Hoe weet je of het al dan niet een snelloper is?

Hallo allemaal, ik had graag geweten hoe je kunt zien dat een fendt favorit 3 al dan niet een snelloper is. Aangezien hier blijkbaar toch ergens verschil in zit. Heeft het te maken met het bouwjaar? Of is het op een of andere wijze makkelijk te onderscheiden?
(Wegens interesse in een favorit 3, die er ooit wel eens zal komen, hoop ik althans 😄 )
Ik vind er niet direct iets over terug op het www oftewel zoek ik niet goed..
Alvast bedankt voor het meedenken
Groeten !

Deel dit topic

Reacties

+1
Klein Rot
@YaMaGa
Het makkelijkste is een proefrit maken bij aanschaf. Een snelloper zal zo 25-30km/u lopen
Kramer U800
@Klein Rot Precies, hij zal wel sneller lopen als 30 hoor, bij de buurman van mij staan er 2, eentje komt heel vaak buiten, die heeft Allrad, maar die loopt echt wel harder dan 30 als die voorbij komt, ik denk dat je zo maar tegen de 40 aan zit.
YaMaGa
@Klein Rot dat is ezn zeer doeltreffende manier als de trekker loopt bij aanschaf. De vraag komt er nu van mij omdat er in de regio eentje te koop staat waarvan ik nog niet goed weet hoe en wat, toch zeer bedankt voor de reactie
+1
Fendtfavorit 3
Volgensmij is de 20 km uitvoering alleen gemaakt in de favorit 1 en 2. Voor zover ik weet en gezien heb bestaat de favorit 3 alleen in de 30 km uitvoering
+1
Kidd
@Fendtfavorit 3 Nee hoor, kennis van mij heeft een Favorit 3 die loopt ook maar 22 ofzo.
+1
Andre150
Even op de km teller kijken, gaat tot 20 of 30kmh.
+1
Fendt_favorit
Op het Snelheids plaatje boven op de versnellingsbak staat bij een snelloper 29 kmh in de hoogste versnelling, waarbij bij een langzame hier 20kmh staat.

Snelgang heeft niets met leeftijd oid te maken.
+1
YaMaGa
@Fendt_favorit kijk eens aan dat ik zover zelf nog niet was. Wat dan het de eerste vraag is die mz te binnen schiet is of die typeplaatjes hufter proof waren gemaakt destijds. Maw hangen ze op de meeste of allemaal er nog op ?
YaMaGa
@Fendt_favorit dus dit zou een snelloper moeten zijn?

(klik om te vergroten)

Fendt_favorit
@YaMaGa klopt
+1
fendt farmer309c
Precies zoals @Fendt_favorit zegt,
De snelgang was een optie.
Op onze oude was een trage en stond er dus 20 op het plaatje, hij liep wel een 23-24 per uur.
+1
YaMaGa
@fendt farmer309c het is van jou dat ik het eens las, ik dacht ook altijd dat ze allrmaal 30ers waren. Weet je toevallig wat de verhouding zo ongeveer is tussen snellopers en niet snellopers?
fendt farmer309c
@YaMaGa Nee zou niet weten wat de precieze verhoudingen zijn.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Favorit 3 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0