Illustratie van:

Leyland onbekend - hoeveel spanning moet er ongeveer in een tractorband van een leyland?

British leyland

Deel dit topic

Reacties

de-wit
Dat ligt eraan wat je ermee gaat doen. Veel op de weg zal het rond de 2 bar liggen, veel op het land liefst onder de 1 bar. Maar het ligt er ook aan wat voor banden je hebt. Bijvoorbeeld Russische oude en versleten banden of nieuwe Michelins. Wat is het merk, de bandenmaat en L/S index? Kun je allemaal vinden op de wang.
jan4072
De spanning in de band heeft niks vandoen met het trekker merk. Ik zie bijv op de foto een achterband van het merk kleber in de maat 14X34. Voor licht land werk bijv eggen is 1,5 voldoende maar op de weg met een flinke zware kipper er achter of iets zwaars in de heffing dan is 2,5 beter. Zoals de-wit schrijft: lees het banden merk en type af op de band zelf en zoek het op op internet of vraag het een bandenhandel.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Leyland onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0