Deutz d40, informatie

Beste tf-ers

Ik heb nog een d40.1S op het oog. Technisch is deze helemaal in orde alleen plaatwerk is slecht, staat nog wel redelijk in de verf maar veel deuken enz. Zijn er punten waar ik op moet letten. Ik neem aan dat die d40.1 netzo goed als een gewone d40 zijn? En zijn die achterbruggen ook goed? En wat is dan een richtprijs van zo een trekker?

Mvg

Deutz-5006

Deel dit topic

Reacties

lindehydrocart30
Kijken of de motor goed start, want als een deutz niet goed wil starten, is het niet best 😛 kijken of de achterbrug geen gekke geluiden maakt 😉 speling op het stuur ;)richtprijs zo'n 1750 denk ik 😉
Schluterfan
Kijken op de versnellingsbak nog goed is. Naar het schijnt durft de achteruitversnelling nogal een ramp zijn, omdat de lagers nogal snel mul gedraait zijn... Maar het kan evengoed voor de hele versnellingsbak tellen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0