Brandstofmeter wiebelt heen en weer

Ik heb net een nieuwe brandstofmeter in de tank geplaatst. De oude was kapot. Bij het rijden wipt het metertje op het dasch nu van links naar rechts Staat de trekker stil dan kan ik na enkele minuutjes zien hoeveel er in de tank zit. De oorzaak zou de beweging van de mazout zijn volgens de dealer.Deze tank heeft geen schot waardoor de mazout heen en weer klotst. Vreemd , want toen de oude meter erin zat, had ik dat niet. Iemand een idee hoe ik dat kan oplossen ?

Deel dit topic

Reacties

caseboy
Heb je de meter vervangen voor een originele of een immitatie? En over wat voor trekker of machine gaat hed?
armand
Is een MF 6180 .Meter is net dezelfde als degene die erin zat.
caseboy
@armand kan het niet dat er bij de oude nog een weerstand of iets dergelijk tussenzat om piekspanningen op te vangen zodat hij niet zo schommelt
DANOONTJE POWERR
Als je gewoon 12 volt meet op de draden kan het alleen maar aan de meter liggen lijkt me.
Is het zo'n rechte buis die je in de tank steekt?
Die heb ik ook al eens vervangen en die werken gewoon prima.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0