Ford 7000 - Wat is de juiste kleur van het wit van de gril van een ford 7000?

Ik heb een nieuwe boven en ondergrille voor mijn ford 7000 gekocht maar qua kleur ziet het er niet echt goed uit. Welke kleur wit/grijs zit er op deze grilles? De vraag geldt zowel voor de bovenste als de onderste gril.
hans@kuiper

Reacties

jammermaarhelaas
Ik neem aan dat dit de kleuren zijn die ook op de rest van de tractor gebruikt zijn. Alleen de oranje/rode kleur voor de letters FORD daarvan weet ik zo snel geen kleurcode.

Onderdeelnummers bij NewHolland:
Blauw: Ford blue, spuitbus 9973513, blik 1L 9973439
Grijs: Ford light grey, spuitbus 9973507, blik 1L 99733416

Men vraagt af en toe naar RAL nummers, welke de juiste zijn weet ik niet, vandaar dat ik altijd gewoon aanbeveel om op de eigen onderdeelnummers te zoeken, kan bij een lmb zo besteld worden.

Heb destijds mijn nieuwe grille (imitatie) voor de 2600 ook op kleur gebracht, want was gewoon in de kleur van het gebruikte plastic (wittig/groenig). En met een kwastje het verbindingsstuk tussen de letters FORD zwart gemaakt, zoals origineel.
dennisbouter
@jammermaarhelaas wit zeggen we 7035 komt in de buurt blauw niet aan beginnen,
schouten85
Hoeveel liter blauw en hoeveel liter witte verf heb je nodig voor volledig spuiten van een Ford 7000?
jammermaarhelaas
@schouten85

Voor deze vraag kun je misschien beter even een nieuw topic maken, dan word de vraag veel vaker gelezen.
+2
Fordje4600
@schouten85 ligt eraan hoe hij ee aan toe is, heb hier 2 liter blauw gebruikt op een ford 4600 alleen het frame, dus zonder plaatwerk. Bij een 8340 heb ik het frame en de kappen gespoten, hiervoor 3.5 liter blauw door heen gegaan
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!