Zelfrijders onder denaam Lely alleen in Frankrijk?

Zelfrijdende voermengwagen onder de naam van Lely in Frankrijk.
Waarom niet verder?

Deel dit topic

Reacties

stannetje96
Je ne comprends pas le text
flyinghollander
Google.translate.com
Wimsumar
Beste Stannetje96: Google-translate ''comprend'' ook niet helemaal:
VERTALING:
Feed - Het assortiment mengen aangedreven Sgariboldi markt gebracht onder de Lely kleuren

De Nederlandse fabrikant van de nieuwe Lely mengstaaf aangedreven Sgariboldi Gulliver onder zijn kleuren. Italiaanse fabrikant van de machines werden eerder verspreid door de Lely in geel Frankrijk.

Deze mixer aangedreven Gulliver komt in twee series: met 5000 modellen 5011 (11m3) en 5014 (14m3) met 4000 en 4018 modellen (18m3) en 4021 (21m3). Al deze machines zijn verkrijgbaar ook verkrijgbaar in Boerderij (gebruik op de binnenplaats van de boerderij) en Track (goedgekeurd route).
Ze worden geleid door een John Deere 134 of 177 pk (serie 5000) en 193 pk (4000). Ze onderscheiden zich door hun geringe afmetingen (hoogte van 2,45 meter voor 11m3) en het gebruik van een hydraulische pomp functie.
Meldde ook een nieuwe auto, een groep gebouwd helikopter achter het mes laden voor een kopje van regelmatige feed. Functie wordt geleverd door een kuil lossen snijder 1,50 of 1.90 meter breed, is het wapen van lossen is toegestaan ​​tot een hoogte variërend 4,20 tot 5 meter, afhankelijk van het model.
----------------------------------------------
P.S.: Ik zie het als een proefballonnetje van Lely welke om strategische redenen niet in 'thuisland' Nederland wordt uitgevoerd. ( Geen (grote) markt voor zelfrijdende voermengwagens).
flyinghollander
Het past op zich wel bij ze om een heel segement aan te bieden. Maar er zijn al zoveel merken voermengwagens.
JD6930
Wat een ding! Maar ziet er ook wel goed uit vindt ik!

Zoals @Wimsumar zegt, in Nederland zal er neit zoveel vraag voor zijn als in la france.
bernold-mols
Nog even over die Lely voermengwagen, deze zijn ook in Nederland verkrijgbaar!!! maar niet in het rood maar de orginelen kleur geel! met de orginelen naam SGARIBOLDI.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0