Fendt 106 LS - Remventiel aansluiten fendt 106

Hallo heeft iemand ook fotos hoe een remventielblokje van een fendt 100 serie is aangesloten ik heb alleen het blokje eronder maar er is nog niks aangesloten
mvg

Deel dit topic

Hendrikfendt

Reacties

+1
basia
Foto remventiel ? 106 heeft mechanisch bediende remmen , dus ventiel moet mechanisch bedient worden denk ik zo .
+1
redeagle14
@Hendrikfendt heb je een mechanisch of hydraulisch bediend rem ventiel? Vanaf de pomp naar binnen bij P verder het systeem in met N retour naar reservoir met T. En B is de rem leiding voor de aanhanger. Deze letters staan op een Safim rem ventiel.
Hendrikfendt
.

(klik om te vergroten)

Foto van het blokje
+1
redeagle14
@Hendrikfendt deze worden via veren bediend. Door 2 veren in elkaar te steken krijg je een recht evenredige kracht>druk verhouding.
+1
basia
Misschien zijn hier ; die hier meer ervaring mee hebben ; ik kan je niet verder helpen , zo een blokje moet toch aangestuurd worden ? Hetzij mechanisch of met remolie-druk (300 serie)
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 106 LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!