Illustratie van:

Renault 551 - Waarde Renault 551

Hallo ik ben op zoek naar een Renault 551. Ik heb er 1 gevonden. 6000 uur op de teller. Hard plaatwerk en netjes in de lak. Ben geen deskundige. Kan iemand mij wellicht vertellen waarop te letten. Wat mag deze trekker +/- in aanschaf kosten? Bouwjaar 79 en nieuw type cabine. Tevens Nieuw type versnellingsbak met omkeer schakeling (3 poken). Alvast bedankt. Gr Jan

Deel dit topic

Reacties

6000 uur is niet veel voor een trekker van die leeftijd , het is een van de laatste in de donker oranje kleur.
Ik ben niet zo goed in bedragen maar ik schat een bedrag rond de 3500,-
pa
Onverwoestbare trekker. Gewoon proberen te kopen. Beter te duur dan later spijt
Fred4130
Als het die ene op marktplaats is lijkt me dat niet verkeerd, mooie handige trekker. Nette cabine, geen roest, want dat willen die cabines wel, dan lijkt me dit niet verkeerd, probeer nog wat van de prijs af te dingen en voor 4 a 4500 heb je er een net ding voor die in principe nog jaren mee kan en technisch wel ok. Het is dat ie me te licht is , anders had het me ook wel wat geleken.
hookwood
Ik heb precies zo'n zelfde trekker, gekocht in 2013 met 6000 uur. Betaalde ik toen 4500 euro voor. Staat nu iets van 7500 uur op. Rammelt nu wel wat in de bak.
fiatfan
De renaultjes tellen hun uren niet zo snel.... zeker niet bij rustig tuinbouwwerk waar ze veel voor gebuikt zijn. verder super goede trekkers!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 551 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0