Illustratie van:

Ford 8730 - Wat kan de foutcode zijn van de Ford 8730.. C1, C6 en P1

Goedenavond,

De laatste tijd krijgen we steeds vaker de foutcodes C1 en C6 op het kleine schermpje naast de versnellingspook, de trekker wil dan niet meer koppelen/rijden. Laatst kwam de code P1 ook een keer voorbij...

Iemand een idee wat de codes inhouden en wat ik er aan kan doen? Heb al een beetje rond gelezen over zekeringen en massaproblemen, maar de massa is nog goed.

Hoor graag wat jullie ervaringen zijn!

Groeten Stefan.

Deel dit topic

Reacties

Yorick vd brink
Hebben wij hebben ook c1 c6 c7. We hebben laatst de massa stekers bij de trap losgehaald en uitgespoten en contactspray erin gedaan nu heeft die het al een tijdje niet meer die codes aan gegeven.
+1
stefan_4000
@Yorick vd brink stekkers bij de trap rechts? Zal nog is even kijken!
Yorick
@stefan_4000 Ja klopt.
+1
martijnimmink
C1 en C6 wil zeggen kortsluiting in solenoïde 1 en C. P1 is van je potmeter van het koppelingspedaal wat kortsluiting maakt naar massa.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8730 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN