Massey Ferguson 135 - Elektrisch schema Mf 135

Hallo, ik ben samen met een vriend een mf 135 aan het opknappen, we zijn op het moment klaar met spuiten en begonnen aan de elektra. We hebben een nieuwe kabbelboom gekocht vanaf histoparts, maar we hebben moeite met het aansluiten van alle klokjes. We hebben nu werkend de startsleutel de toerenteller, maar andere klokjes wil nog niet helemaal lukken. Is er een lid die een uitgebreid elektrisch schema heeft of foto's wil/kan maken van de aansluitingen achterop de klokjes bij een mf 135. Bij voorbaat dank
matthijs-kievit

Reacties

Sus1080
Je vroeg dit 8 mnd geleden ook eens, ik vroeg je toen een e-mail adres en zou je de volledige handleiding op PDF toesturen... Niet gezien ??
matthijs-kievit
@Sus1080 ik was in de veronderstelling gereageerd te hebben, je hebt een persoonlijk bericht met e-mailadres, bedankt!!
Wannabee_farmer
@Sus1080 zou je die mij ook willen sturen? Heb hetzelfde probleem...
Alvast bedankt
Gr
Martijn
Sus1080
@Wannabee_farmer Graag uw mailadres aub, via tractorfan kan ik geen pdf opzenden.
Sus
thierryh
@Sus1080 hallo, zou je mij misschien ook het pdf bestandje willen doorsturen?
@Sus1080 zou ik toevallig ik ook de volledige handleiding mogen? mijn e-mail adres is vande.moortele.tijl@gmail.com
alvast bedankt
gr tijl
joopvan
@Sus1080 Hallo ik ben ook op zoek naar een elektrisch schema van een MF 135 en instructie boekje. Zou het mogelijk zijn om dit door te mailen? Al vast bedankt groetjes Joop.
joopvanmontfort@hotmail.com
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!